Mikrobiologia żywności
Jałosińska, Małgorzata Alicja
Rok wydania: 2006.
Mikrobiologia, Żywność, Podręczniki dla szkół zawodowych
dostępne:
1 z 1
Autor
Jałosińska, Małgorzata Alicja
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-89184-13-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Format-AB,
Rok wydania
2006.
Objętość
218 s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
579.67(075.3-021.66)
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Żywność
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 217-218. Bibliogr. s. 217-218.
Do kształcenia w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
020
%a 8389184133
080
%a 579.67(075.3-021.66)
100
%a Jałosińska, Małgorzata Alicja
245
%a Mikrobiologia żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Format-AB,
%c 2006.
300
%a 218 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 217-218.%a Bibliogr. s. 217-218.
521
%a Do kształcenia w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
920
%a 83-89184-13-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 47505K
Sygnatura: 579.67
Sygnatura: 579.67
Status: Do wypożyczenia